Air Pollution Control Ontstoffing en stofafzuiging

Camfil Farr APC (Air Pollution Control) richt zich op ontstoffing, stofafzuiging en stofopvang in de industrie en de schoonmaak van productieprocessen. Bij nagenoeg elk productieproces komt stof of rook vrij. APC maakt stofafscheiders voor nagenoeg elk type stof of rook. Bij de controle van de binnenluchtkwaliteit in productieomgevingen krijgen energiebesparing en productieverhoging veel aandacht. Stof- en rookafscheiders kunnen op al deze gebieden invloed hebben, of ze nu voor de bestrijding van luchtvervuiling of voor het herstel van producten worden ingezet.


Camfil Farr APC beschikt over een in deze industrie unieke combinatie van ultramoderne testfaciliteiten en ISO 9001-productiefaciliteit, en produceert de technologisch meest geavanceerde stofafscheiders op de huidige markt waarvan de kwaliteit van ontwerp tot verzending gewaarborgd is.

Camfil Farr APC wordt ondersteund door een netwerk van vertegenwoordigers die speciaal zijn opgeleid als probleemoplossers die u bij het schoonmaken en stofvrij maken van uw fabriek kunnen helpen. Stuur ons een e-mail over uw toepassing en wij zorgen dat een lokale vertegenwoordiger u belt met een oplossing voor het omzetten van uw vuile lucht in schone lucht.

Kijk op 
de Camfil Farr APC-website voor meer informatie.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
Contact

Neem contact op met onze specialisten,

bel 0318 633 346

KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter