Mobiele luchtreinigers Air Purifiers

Slechte luchtkwaliteit beïnvloedt zowel de gezondheid van mensen, als hun prestaties. Bacteriën, stof, virussen en schadelijke deeltjes in de lucht kunnen jeukende ogen, hoofdpijn en verstopte neus veroorzaken. Bovendien kan vervuilde lucht ook astma en irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

Camfil mobiele luchtreinigers en luchtzuiverende systemen (CamCleaners) zuiveren de lucht en helpen deze problemen effectief te bestrijden. Dit draagt ​​bij aan betere prestaties op het werk, minder ziekteverzuim, en gezonde  lucht die gemakkelijk in te ademen is.

CamCleaner is een reeks van gepatenteerde luchtreinigers met de meest efficiënte HEPA-filters op de markt. Ze zijn ontworpen om te werken als een aanvulling op de bestaande ventilatiesysteem en leveren lagere energiekosten, meer efficiënte productie en een gezondere werkomgeving met minder fijn stof en minder schadelijke deeltjes.

Op deze site, kunt u erachter komen hoe Camfil luchtreinigers de lucht gezond maken en vrij van fijnstof en waarom u geld kunt besparen als u  uw kleinste problemen oplost, voordat ze grote gevolgen hebben.

Stelt u zich eens voor dat de lucht in uw kantoor zo schoon is als de lucht vele duizenden jaren geleden. Vrij van fijnstof, bacteriën, virussen en schadelijke deeltjes.


Met Camfil's CITY assortiment luchtreinigers - speciaal ontworpen voor kantoren, scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen etc - kun je die goede "oude" schone lucht ervaren in een mum van tijd.

City M

The City M mobile air purifier is equipped with particulate and molecular filters to improve IAQ significantly. It is typically installed in rooms up to 75 square metres in area to deliver a healthier indoor environment by removing dust, contaminants and harmful particles in department stores, offices, schools, hospitals and homes. Read more at: http://www.camfil.com/Products/air-puri-fier/CamCleaner/CITY-M-Air-Purifier-en/ {CityMTest}

Air Cleaners  
Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter