Gasturbines en andere energiesystemen

Camfil Power Systems levert lucht- systeemoplossingen voor turbomachines en andere systemen die gebruikt worden in de energie-, olie- en gasindustrie. Onze oplossingen worden in industriële, woestijn-, offshore, landelijke en arctische omgevingen ingezet.

Schone lucht en een rustige omgeving, zorgen voor verbetering van het binnenmilieu en het welzijn en de prestaties van mensen. Schone lucht is ook zeer essentieel voor turbineprestaties. Al meer dan 40 jaar, ontwerpt en levert Camfil Power Systems luchtinlaatsystemen die turbomachines beschermen en helpen een optimale efficiëntie te handhaven. Wij bieden ook akoestische en uitlaatsystemen, met inbegrip van dempers en wissels, die geluidsoverlast verminderen en zorgen voor een hoge luchtkwaliteit. Duizenden van onze installaties worden wereldwijd gebruikt, 24 uur per dag, het hele jaar door.

Als lid van de wereldwijde Camfil Group, heeft Camfil Power Systems toegang tot de nieuwste filtratie-technologie, waardoor we voortdurend de normen voor de bescherming van motoren kunnen opwaarderen. Ons succes is gebaseerd op een ontwikkelingsproces die wordt uitgevoerd in samenwerking met klanten, meestal toonaangevende OEM's van gasturbines en / of eindgebruikers in de opwekking van energie, olie & gas en procesindustrie.

Camfil Power Systems is wereldwijd actief, maar werkt lokaal. Wij begrijpen uw wensen - en wij spreken uw taal. Typische producten voor Power Systems:

  • Inlaat voor specifieke omgevingen om inlaatlucht te verwarmen en/of te koelen, te beveiligen en de motorprestaties te optimaliseren.
  • Enclosure & ventilatiesystemen om machines te beschermen en geluidsemissies tot bepaalde niveaus te verminderen.
  • Uitlaatsystemen om geluidsoverlast te verminderen en thermische spanningen en complexe stromingspatronen te beheersen.
  • Diverter demper systemen om hete uitlaatgassen in de gecombineerde cyclus installaties om te leiden of in te sluiten.


Bezoek de Power Systems website voor meer informatie over het Power Systems-segment van Camfil.

 

Betrouwbaarheid

Onze systemen verkleinen het risico op machineschade, verlagen de onderhoudskosten en verbeteren de prestaties van uw machines.

Wereldwijd aanwezig

Met activiteiten in meer dan 60 landen en vertegenwoordigers over de hele wereld kunnen wij gemakkelijk een grote kennis en grote lokale betrokkenheid garanderen.

R & D

Als innovatieve organisatie streven wij voortdurend naar verbetering van onze prestaties via hightech oplossingen en verbeteringen van onze productieapparatuur, waardoor wij eersteklas producten kunnen blijven leveren.

Breed productassortiment

Camfil heeft passende producten en services voor elke toepassing.

Hoge kwaliteit

Op elk niveau van de organisatie streven wij naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter