Kantoorgebouwen

De noodzaak voor goede luchtfiltratie is voor de meeste mensen duidelijk. Mensen voelen zich beter en presteren beter met schone lucht en een gezond binnenklimaat.

Onderzoek wijst uit dat hoogrendements-filters de problemen die kleine deeltjes kunnen veroorzaken
effectief verminderen.

Normaal gesproken komt buitenlucht in het ventilatiesysteem, met alle vervuiling in de vorm van rook, stof en pollen op ventilatoren, batterijen en leidingen. Als de luchtfilters niet presteren zoals ze zouden moeten, zal de luchtstroom in het systeem aanzienlijk verslechteren en het evenwicht tussen invoer- en afvoerlucht worden verstoord.

Met de efficiënte filters van Camfil, wordt het evenwicht in stand gehouden en geuren en deeltjes worden onder controle gehouden. Het systeem blijft altijd goed presteren.

Camfil levert een volledig assortiment van luchtfilters voor luchtbehandelingskasten en ventilatiesystemen om schone binnenlucht (IAQ) en een gezonde en productieve werkomgeving te garanderen. Camfil heeft producten voor zowel lucht- als gasfiltratie in commerciële gebouwen en luchthavens, of andere faciliteiten.

Camfil filters zijn ook de meest energie-efficiënte, waardoor bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoorde ondernemers het stroomverbruik van hun luchtbehandeling kunnen verminderen en hun carbon footprint aanzienlijk verlagen.

Air Cleaners in kantoren

  

Bij Camfil, niet alleen hebben we de vervaardiging van de luchtfilters die uw binnenmilieu te beschermen tegen outdoor verontreinigende stoffen, maar we produceren ook een reeks van luchtreinigers die worden gebruikt om uw indoor milieu te beschermen tegen interne en externe lucht verontreinigingen.

Om meer te weten Contact Camfil vandaag per e-mail: info.nl@camfil.com, Telefoon: 0318 633 346 of vul ons contactformulier in.

Producten voor gebouwen

Panel Filters Bag Filters Lint Screens
Panel Filter Bag Filters
Molecular Filters Compact Filters Air Cleaners
Carbon Filters Rigid Bag Air Cleaners


Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter