Luchthavens

Grote hoeveelheden buitenlucht worden in luchthavengebouwen gezogen, die zwaar vervuild kunnen zijn. Camfil Farr biedt een reeks van filtratieproducten die voldoen aan alle eisen van luchthavens. Deze producten minimaliseren de overlast van externe verontreinigende stoffen en zorgen voor schone en comfortabele lucht voor reizigers en luchthavenpersoneel voor meer comfort en een betere gezondheid.

De vraag naar luchtvervoer blijft toenemen. Vliegtuigen zijn een bron van vervuiling in de lucht en op de grond. Plaatselijk wordt de luchtkwaliteit meestal aangetast door het gebruik van vrachtwagens, personenauto's, bussen, bagagewagens, schoonmaak- en cateringvoertuigen. De meeste van deze voertuigen worden aangedreven door dieselmotoren en werken zeer dicht bij de gates. Samen zijn zij de meest waarschijnlijke bron van de ergste vervuiling in terminals en andere gebouwen van luchthavens.

Camfil Farr biedt producten die aan alle eisen voldoen op de luchthavens om deeltjes en moleculaire verontreinigende stoffen te controleren. Onze producten voldoen aan de aanbevelingen van de EN13779-norm. Diverse oplossingen zijn beschikbaar, afhankelijk van de omvang van het probleem. Moleculaire filtratie kan worden toegepast in zowel toevoer van frisse lucht of recirculatie van luchtsystemen. Oplossingen voor toevoer van verse lucht verdienen de voorkeur, omdat de belangrijkste bronnen van verontreiniging extern zijn. Deze hebben de neiging om te verslechteren en de concentratie van verontreinigende stoffen te verhogen. Oplossingen voor recirculatietoepassingen zijn geschikt voor lagere concentraties vervuiling in de lucht en als onderdeel van uitgebreidere luchtbehandelingsoplossingen.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter