Nucleaire Industrie

Camfil Farr produceert sinds begin jaren '60 gecombineerde gas- en stofdeeltjes filters voor de nucleaire industrie. Anno 2010 zijn wij wereldleider op het gebied van gecombineerde gas-  en moleculaire luchtfiltratie, met ervaring in meer dan 90 nucleaire installaties over de hele wereld.

De nucleaire vernieuwing is begonnen. Steeds meer landen verdiepen zich in de mogelijkheden van kernenergie om CO2-uitstoot te verlagen en een oplossing te vinden voor mogelijke energieproblemen door een tekort aan fossiele brandstoffen.

Veiligheid moet voorop blijven staan bij het bouwen en beheren van kernenergie-installaties. Veiligheid staat bij Camfil altijd voorop: onze topkwaliteit producten worden geproduceerd door hoogopgeleide professionals in de beste productieomgevingen en veelvuldig getest. 

Camfil Farr heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de research van filtratietechnologie voor de nucleaire industrie. De acquisitie van andere bedrijven heeft Camfil veel kennis geleverd op dit gebied. Research & Development heeft ervoor gezorgd dat we een unieke real-life testunit hebben  voor moleculaire filtratie.

Wij willen onze cliënten de beste en meest uitgebreide productenlijn aanbieden om aan hun vragen te voldoen en zijn hier gedreven in. Met specialistische productiecentra in Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten, is Camfil in staat om alle soorten filters en toebehoren te leveren die aan de hoogste veiligheidseisen van deze sector voldoen.

Van standaard ventilatiefilters tot speciale filters, filterbehuizingen en adsorbers voor nucleaire toepassingen, Camfil levert ook hier de beste clean air solutions.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter