Camfil Farr Software

Camfil Solution system (CFSS)

CFSS is een krachtig platform dat te gebruiken is voor verschillende berekeningen met betrekking tot luchtfilters en binnenluchtkwaliteit (IAQ).

CFSS bevat:

  • LCC 2010 - Levenscyclus analyse van Camfil producten in  Luchtbehandelingskasten (LCC)
  • CREO - Clean Room Energy Optimization Design Software
  • HIPE (High Performance Air filters) - Luchtfilter prestaties voor HEPA-en ULPA filters (vervangt de EN1822 aanvraag)
  • CAT (Comfort Luchtfilter Test rapporten) - Luchtfilter prestaties voor HVAC-filters (vervangt NEN-EN 779)
  • Schoon - Berekening van schone kamer hygiëne-klassen

LCC 2010

Deze software kan worden gebruikt voor de berekening van de Life Cycle kosten voor Comfort filter toepassingen. Levensduur, energieverbruik en de totale exploitatiekosten van een filterinstallatie kunnen hiermee worden berekend. Ook extra informatie, zoals de CO2-uitstoot en de efficiëntie van het filtersysteem is toegankelijk. U kunt maximaal drie verschillende filterinstallaties invoeren en de resultaten in een nieuwe grafische interface vergelijken. U kunt ook een echte filterinstallatie simuleren met behulp van diverse filtermaten in een filterbehuizing.

Lees meer over

  LCC - Energy saving software

 HIPE (Hi Performance luchtfilters)

Deze nieuwe software vervangt de EN1822-software. De HIPE geeft u de mogelijkheid om echte efficiëntie, de dalingen in druk en de bouwgegevens op te halen voor verschillende HEPA- en ULPA-filters, vervaardigd door Camfil Farr. U kunt maximaal drie verschillende oplossingen vergelijken in de nieuwe rapportagestructuur. U mag de software gebruiken om de beste oplossing op basis van filtermaten en efficiëntie-eisen te vinden.

CAT (Comfort Luchtfilter Testrapporten)

Met de CAT kunt u gegevens over efficiency, de classificatie, de drukval en de bouwinformatie voor de echte luchtstroom inzichtelijk maken. Deze software gebruikt momenteel de EN779 testgegevens op veel van Camfil Farr's comfort filters. Deze eenvoudig te gebruiken applicatie is een handig hulpmiddel voor gebruikers met basale informatie over filterprestaties. De CAT-software is de vervanging van de EN779-software.

Clean

Deze unieke software applicatie helpt de ontwerper van een clean room om de zuiverheidsklasse van schone ruimtes of andere ruimtes (kantoren, etc) met behulp van Camfil Farr-filters in te schattren. Afhankelijk van het aantal mensen, de activiteit, het ventilatiesysteem en de filterselectie wordt de klasse berekend. Dit programma is een zeer snel en nauwkeurig hulpmiddel voor de ontwerper om de eerste inschatting van filterinzet te maken. Een vergelijking van maximaal drie verschillende oplossingen kan worden verkregen met slechts een paar invoergegevens.

AMC / koolstoffilter softwareprogramma

De Camfil AMC / koolstof selectie programma is ontworpen om gebruikers en ontwerpers de levensduur en de efficiëntie van de moleculaire / koolstoffilters tegen specifieke doelgassen op bepaalde concentraties te tonen. De programma's maken duidelijk hoe wij ons voortdurend inzetten om onze klanten te helpen met het optimaliseren van de luchtfiltratie voor o.a. de micro-elektronica-industrie.

Voor meer informatie over Camfil software of het gebruik hiervan om uw filtratiesystemen te optimaliseren, kunt u contact opnemen met ons via info@camfil.nl of telefoonnummer 0318 633346.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter