CREO Software

"Als aanvulling op de baanbrekende Clean Room Ontwerp en Energie Optimalisatie (CREO) software, schetst de nieuwe handleiding de theorie en berekeningen achter de software."
 
 

CREO 1 Clean rooms spelen een cruciale rol in meerdere sectoren bij het ondersteunen van product innovatie en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde technologieën. Clean Rooms zijn ook zeer uitdagend om te ontwerpen door de extreem hoge eisen voor luchtzuiverheid en een toenemende vraag van eigenaren en exploitanten om de toenemende energiekosten te verlagen. Omdat het luchtzuiverheidsniveau afhankelijk is van verschillende factoren - toegevoerde lucht, vervuiling via bronnen, het ontwerp van het ventilatiesysteem – zijn geavanceerde computergestuurde analyses vaak beter geschikt voor het inschatten van de luchtzuiverheid. CREO  zorgt ervoor dat gebruikers uiteindelijk met de faciliteiten die hun toepassing vereist voldoen aan de normen. Camfil Farr, wereldleider in luchtfilters wordt algemeen erkend als dé toonaangevende leverancier van schone lucht oplossingen wereldwijd. In een andere primeur, bracht Camfil een nieuwe publicatie uit om eindgebruikers en ontwerpers te ondersteunen om hun luchtfiltratieselectie te optimaliseren voor de meest duurzame clean rooms: 

CREO, Clean Room Design & Energy Optimization"

  CREO 2

CREO 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Camfil CREO software omvat o.a.: 

  • Clean room theorie en design 
  • Human particle generation berekeningen
  • LCC (Life Cycle Cost) berekeningen
  • Steady state condition berekeningen voor diverse designs 
  • Air handling system design toegespitst op selectie van luchtfilters 
  • Laatste en historische clean room normen

Clean Room Design Standards & Energy Optimization

De ontwikkeling van de CREO manual & software werd geleid door Sean O’Reilly, Camfil’s Global Director voor het Clean room segment, met ondersteuning van een deskundigenteam van  Camfil corporate R&D & marketing in Zweden, Maleisië en de Verenigde Staten. Deze hulpmiddelen, samen met een recent gepubliceerd boekje, “Life Sciences Industry Insights”  bevestigt Camfil’s brede expertise in luchtfiltratie-oplossingen voor cleanroom omgevingen.

Download hier  “CREO, Clean Room Design & Energy Optimization manual” of ga naar Camfil’s web site.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter