Air Filter Testing

Filtertesten

Tegenwoordig bestaat luchtfiltratie uit producten, die worden aangeboden in vele configuraties, met verschillende voor- en nadelen. Er zijn ook verschillende soorten media waarin deeltjes van verschillende groottes opgevangen worden, elk met zijn eigen voordeel wanneer toegepast in een ventilatie en airconditioning unit.
Hoe kunnen eindgebruikers uit al dat aanbod een keuze maken en goede beslissingen nemen om de meest optimale filtratieoplossingen te vinden?

Strategie

Camfil Farr heeft vanaf de beginjaren een gedegen samenwerking tussen de kwaliteitscontrole en R & D. We hebben geavanceerde testmethodes, zowel binnen Camfil, als in-situ om te garanderen dat alle producten voldoen aan de specificaties.

We zoeken voortdurend naar methodes om de bestaande materialen nog meer te verbeteren. Wij onderhouden strategische relaties met de belangrijkste leveranciers om ervoor te zorgen dat we de nieuwste, veiligste hoogwaardige materialen gebruiken, volledig afgestemd op onze specifieke eisen.

On-Site testen / oplossingen

We hebben een breed assortiment aan testapparatuur voor On-Site metingen waaronder deeltjestellers, manometers, luchtstroommeters, energiedataloggers, corrosiemonitoren en gasanalyse-apparatuur. Gecombineerd met de expertise van onze ingenieurs zijn wij in staat om u te helpen bij oplossen van problemen en verbeteren van uw ventilatiesysteem.

Lees meer over:
Mobile laboratory
Mobile media tester

Test hotelfaciliteiten en laboratoria

Camfil Farr werkt met luchtfiltertestlaboratoria in veel van onze R & D-faciliteiten over de hele wereld, met als doel de technologie voor een betere luchtkwaliteit voor mensen, processen en het milieu verder te ontwikkelen.

Lees meer over:
HEPA / ULPA Testing
Scanning Electron Microscope (SEM)
ASHRAE test duct
Media test rig

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter