Business Areas


Comfort air

Comfort45 procent van group sales

Comfort Air
– mensen beschermen


Luchtfilters voor ventilatiesystemen in scholen, kantoorgebouwen, hotels en openbare en commerciële instanties. Deze filters zorgen voor schone lucht (IAQ) in een zeer hoge kwaliteit. Een gezonde schone lucht zorgt voor een productieve werkomgeving én verlaagt het energieverbruik.

Lees meer

Segment brochure (PDF)


Clean processes

Clean Processes31 procent van Group sales

Clean Processes
– processen beschermen

Camfil’s filters en clean air solutions worden in de meeste industrieën gebruikt waar de eisen voor schone lucht extreem hoog en cruciaal zijn. Denk aan: microelekronica, farmaceutische industrie, voedsel- en drankproductie en de autoindustrie. 

Lees meer

Segment brochure (PDF)


Power systems

Power Systems17 procent van Group sales

Power Systems
– beschermen van gasturbines


Camfil is ook wereldleider op het gebied van veeleisende filtratie en geluiddempende apparatuur voor gasturbines die door grote energieopwekkende bedrijven worden gebruikt. 

Camfil levert systeemoplossingen voor turbomachines en krachtsystemen. Onze oplossingen omvatten filters, luchtkanalen, ventilatoren, dempers en ontdooiers.

Lees meer

Segment brochure (PDF)


Safety and protection

Safety and protection

7 procent van Group sales

Safety & Protection
– beschermen van onze omgeving


Camfil is toonaangevend in hoge efficiency deeltjes/gas filtratie en containment systemen voor nucleaire energiebedrijven. Wij zijn ook gespecialiseerd in biocontainment systemen en filterbehuizingen voor risicofaciliteiten, zoals bioveiligheidslaboratoria die (besmettelijke) ziekten onderzoeken. Camfil Farr filters worden ook veel gebruikt in de chemische, biologische en ruimte-industrie. Air Pollution Control (APC) vormt hier een onderdeel van, dit onderdeel  ontwerpt en produceert Air Pollution Control (APC) producten for ontstoffing in de farmaceutische en mijnindustrie in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Lees meer

Segment brochure (PDF)


Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter