Camfil Around The World

Camfil wereldwijd

Camfil Farr's hoofdkantoor, met onderdelen als Group Finance, Corporate Sourcing en Corporate Marketing, is gevestigd in Stockholm, Zweden. Centrale resources voor research & development zijn in Trosa, ten Zuiden van Stockholm te vinden.

Verenigde Staten

Met zes productieunits en zeven vestigingen in de Verenigde Staten, twee productieunits en vier vestigingen in Canada, en diverse distributeurs en agenten over het gehele werelddeel is Camfil hier goed vertegenwoordigd. Camfil heeft ook een kleine productieunit en verkoopmaatschappij in Brazilië om de Zuidamerikaanse markt te dienen. Met onze brede productrange is ons bedrijf een aantrekkelijke partner voor de beste distributeurs.

Employees America Sales America
Aantal medewerkers: 864 Verkoop in SEK miljoen: 1,046


Europa

Noordelijke regio

Het hoofdkantoor en de productieunit zijn in Trosa, Zweden gevestigd. Een speciale metaalfabriek is in Österbymo, Zweden te vinden. Verkoopafdeling werkt vanuit meer dan 10 verkoopkantoren, verspreid over Zweden. Camfil is ook goed vertegenwoordigd in andere Scandinavische landen zoals Finland, Denemarken en Noorwegen. In totaal werken in deze regio 415 medewerkers.

U.K. en Ierland

Camfil heeft een productie- en verkoopmaatschappij in de UK en een in Ierland. In totaal werken hier 239 medewerkers.

Zuid Europa

De twee productieunits in dit deel, zijn in Frankrijk gevestigd, waar Camfil ook diverse locale verkoopkantoren heeft. Samen met verkoopmaatschappijen in Italië, België en Spanje, heeft deze regio 370 mensen in dienst.

Centraal Europa

In Centraal Europe werken 538 medewerkers. Naast productieunits in Duitsland, Zwitserland en Slowakije, heeft Camfil ook bedrijven in Nederland, Oostenrijk en Polen. 

 Employees Europe  Sales Europe
Aantal medewerkers: 1,560 Verkoop in SEK miljoen: 2,345


Asia - Pasific

De vestiging in Singapore is tevens het hoofdkantoor voor de Aziatische landen. Camfil'sproductieunits in Maleisië en China zijn gespecialiseerd in high efficiency (HEPA) filters voor het clean processes segment. Tevens produceren zij filters voor ventilatiesystemen in de Comfort Air. Camfil heeft ook vestigingen in Thailand, Japan, Taiwan, Nieuw Zeeland en Australië. 

 Employees Asia  Sales Asia
Aantal medewerkers: 526 Verkoop in SEK miljoen: 319


Camfil Farr Power Systems

Het Power Systems segment, telt 206 medewerkers en heeft productieunits in Zweden, Duitsland, Canada, China en India. Deze divisie produceert luchtfiltratieoplossingen voor bijvoorbeeld turbomachines en de energieopwekkende industrie. 

 Employees Power Systems  Sales Power Systems
Aantal medewekers: 206 Verkoop in SEK miljoen: 719

Andere segmenten

Via agenten en distributeurs wereldwijd, levert Camfil International AB diensten en producten aan andere markten waar Camfil geen eigen vestiging heeft. Camfil International AB is gevestigd in Trosa, Sweden.

 Employees Other  Sales Other
Aantal medewerkers: 12 Verkoop in SEK miljoen: 51

 

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter