Core Values

Kernwaarden

Commitment 
We zijn vastbesloten om voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. We nemen onze verantwoordelijkheid en respect voor onze leefomgeving is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.  We houden vast aan de waarden en principes van duurzame ontwikkeling.

Betrouwbaarheid
Ons fundamentele bedrijfsprincipe is gebaseerd op vertrouwen en transparantie, de basis om langdurige relaties met onze relaties op te bouwen.

Samenspel
Onze kracht en drijfveer is, en zal altijd, de mens zijn. We moedigen samenwerking en kennisuitwisseling aan, van al onze activiteiten en op elk niveau van de organisatie. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers iedere dag met plezier werken bij Camfil, en voldoening uit hun werk halen. Vanuit deze positieve inslag, kunnen wij onze klanten de beste service bieden. 

Klanttevredenheid
Wij streven er continu naar om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren. We bieden ook filtratieoplossingen aan onze klanten die helpen hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen van hun faciliteiten en activiteiten te behalen.

Lokale aanwezigheid
Waar Camfil vertegenwoordigd is, leveren wij zoveel mogelijk producten en diensten via een lokale organisatie die markten en klanten begrijpt en respecteert. Zo kunnen wij beter inspelen op lokale culturele, zakelijke en milieutechnische aspecten.

Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter