Business Concept

De missie van Camfil

Camfil’s missie is duurzame kwaliteitsproducten te leveren aan klanten en zo bij te dragen aan zuivere lucht, een essentiële behoefte van de mens. Zuivere lucht is goed voor de gezondheid, veiligheid, productiecapaciteit en betrouwbaarheid. Onze klanten kunnen door het gebruik van Camfil-oplossingen (luchtfilters, ontstoffing en luchtfiltratie-systemen) kosten reduceren en de CO2-uitstoot verminderen. Wij bereiken dit door:

 • Duurzaamheid als 'groene' draad te zien 
   Camfil pleit voor een wereldwijde aanpak waarin aandacht voor mensen, milieubescherming en zakelijke prestaties samenkomen. Wij streven ernaar om de bedrijfsvoering van onze klanten duurzamer, energiezuiniger en efficiënter te maken.
 • In beweging blijven
  We ontwikkelen, produceren en leveren continu de beste luchtfiltratie- en ontstoffingsoplossingen om mensen, processen en het milieu te beschermen, overal ter wereld.
 • De wensen van onze klanten voorop stellen
  Onze klantenondersteuning en dienstverlening zijn de beste in onze sector. Onze mensen zijn hoogopgeleid en gaan iedere uitdaging aan.
 • Over goede bronnen beschikken
  Wij bieden de beste, innovatieve, operationele en logistieke oplossingen en zijn helder in het verstrekken van informatie en rapporten.
Contact

Getting in touch with us is easy

Contact details
KEEP UPDATED!

Subscribe to Camfil newsletter